Jong Brasschaat Schrijft Schrijfwedstrijd for YOUNG ADULTS

jong brasschaat schrijft

Wedstrijd kortverhaal 

Dit boekjaar organiseren Davidsfonds Brasschaat en Standaard Boekhandel Brasschaat weer samen een schrijfwedstrijd voor ‘young adults’ (leeftijd van 16 tot 24 jaar) voor het schrijven van een kortverhaal.  De deelnemers (inwoners uit Brasschaat of leerlingen die naar een Brasschaatse school gaan of zijn gegaan) schrijven een kortverhaal van max. 2000 woorden waarin ze hun creatief schrijftalent kunnen tonen. De wedstrijd startte in september 2018 en liep tot 9 maart 2019. Inmiddels heeft de jury de ingezonden werken beoordeeld en er zijn 7 genomineerden weerhouden.

Prijzen:

Dankzij de unieke samenwerking tussen Davidsfonds Brasschaat en Standaard Boekhandel Brasschaat kunnen we een mooi prijzenpakket aanbieden aan de winnaars.

Via deze website www.davidsfondsbrasschaat.be kan er vanaf 5 tot en met 22 april 2019 gestemd worden voor de publieksprijs. Deze wint ook een schrijfcursus/boekenpakket/toegangsticket literatuurfestival. 

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 26 april, in Standaard Boekhandel, Bredabaan 316. Welkom vanaf 19u. De proclamatie, die om 19u30 start, is toegankelijk voor iedereen.

Meer info bij Standaard Boekhandel en via jongbrasschaatschrijft@davidsfondsbrasschaat.be

jong brasschaat schrijft
Stem voor je favoriete jonge schrijver

Opgelet! Je kan slechts één keer stemmen per toestel!

Stem voor één jonge schrijver!

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Organisatie van de wedstrijd

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Davidsfonds Brasschaat en Standaard Boekhandel Brasschaat in samenwerking met uitgeverij Van Halewijck/Pelckmans en met steun van de gemeente Brasschaat en uitgeverijen Davidsfonds/SU, Lannoo, VBK, Clavis, Lemniscaat en Overamstel Uitgevers.

Vorige edities